Suurim valik tooteid puhastuseks ja hoolduseks
Log In

Sisene

Salasõna läks meelest?

Ostukorvi vahesumma: 0,00 €

Kasutamise tingimused

1. ÜLDTINGIMUSED
1.1. Käesolevad kasutustingimused reguleerivad SMARTGURU OÜ (Müüja) ja ostu sooritanud isiku (Ostja) vahel tekkivaid õigussuhteid autokosmeetika, parandus- ja hooldustoodete ning kodukeemia ja muude toodete ostmisel-müümisel shop.smartguru.eu müügikeskkonnas (e-poes).
1.2. Lisaks käesolevatele tingimustele reguleerivad e-poe vahendusel toodete turustamisel tekkivaid õigussuhteid Eesti Vabariigi seadused.

 

2. HINNAD
2.1 Kõik e-poes kuvatavad hinnad on esitatud eurodes ja sisaldavad käibemaksu.
2.2. Toodete hinnale lisandub tellimuse vormistamise käigus Ostja poolt valitud tarneviisile vastav kohaletoimetamise tasu. Tarneviis valitakse ning kohaletoimetamistasu arvutatakse ostukorvis.

 

3. TOOTED
3.1. Toodete hinnad ja saadavus võivad muutuda ette teatamata.
3.2. E-poes olevate toodete pildid on illustratiivse tähendusega ja võivad erineda tegelikest toodetest. Kahtluse korral kontakteeruda Müüjaga või uurida infot tootja kodulehelt.
3.3. Toodete kirjeldus ei pruugi olla täpne või piisavalt detailne. Küsimuste korral võtke ühendust Klienditoega.

 

4. KONTO LOOMINE
4.1. shop.smartguru.eu konto loomine ei ole ostmiseks kohustuslik, kuid see annab mitmeid lisavõimalusi: iga ostuga boonuspunktide kogumine, mida saab kasutada teenuste eest tasumisel; tellimuse ajaloo jälgimine; uudiskirja saamine; soovikorvi loomine jne.

 

5. TELLIMUS
5.1. Ostja tellib Tooteid, ja Müüja tagab tellitud Toodete tarnimise. Tellimus on ühest või mitmest Tootenimetusest koosnev nimekiri, mis on ühendatud ühe Tellimusnumbri alla ja sisaldab andmed Toodete nimetuse, koguste, tootja(te), tarnimiskoha, hinna, muude Tootete tarnimise ja selle eest tasumise tingimuste kohta.
5.2. Tellimuse vormistamisel saab Ostja Müüjalt täieliku ja asjakohase informatsiooni tellitava Kauba kohta: vormistades iseseisvalt Tellimuse interneti kodulehe shop.smartguru.eu kaudu selles leiduva informatsiooni põhjal. Tellimuse veebiankeedi täitmisega ja selle Müüjale edastamisega kinnitab Ostja, et on täielikult tutvunud Kaubaga, selle tarnimistingimustega, valikuga ning samuti Tellimistingimuste mõjuga Kauba lõpphinnale.
5.3. Tellimuse täitmist alustatakse Kauba eest täissummas tasumise hetkest, mida kinnitab raha laekumine Müüja pangaarvele. Tellimuse täitmisega alustatakse järgmise tööpäeva jooksul.

6. MAKSEVIISID
6.1. Tellimuse eest saab tasuda:
6.1.1. Krediitkaardiga (Visa, MasterCard), Eesti pangalinkidega (Swedbank, SEB, LHV Pank, Nordea, Danskebank, Krediidipank), Läti pangalinkidega (Swedbank, SEB ja Nordea) ja Soome pangalinkidega (Nordea, Danske, Pohjola, Tapiola, Ålandsbanken ja Handelsbanken). Makse sooritamine toimub väljaspool E-poe keskkonda turvalises maksekeskkonnas, mida vahendab Maksekeskus AS (http://maksekeskus.ee/). E-poel puudub ligipääs Ostja panga ja krediitkaardi andmetele.
6.1.2. Sularahas - tasumine Müüja kassas; tehingu valuutaks on Euro.
6.1.3. Ülekandega - arve summa kantakse Müüja poolt märgitud pangaarvele (ülekandega internetipangas, tasudes deebetkaardiga/krediitkaardiga internetis).
6.1.4. PayPal maksetega Paypali turvalises keskkonnas.
6.2. Peale tellimuse esitamist ja kauba eest tasumist saadetakse Ostjale e-posti teel tellimuse kinnitus.
6.3. Müüja kohustub koheselt Ostjaga kontakteeruma kui selgub, et Ostja poolt soovitud kaup pole enam saadaval, tarneaeg on teadmata või hind on muutunud. Juhul kui Müüja poolt välja pakutud pikenenud tarneaeg või muutunud hind Ostjale ei sobi tühistab Müüja Ostja poolt esitatud tellimuse ja kannab Ostjale kogu makstud summa tagasi.

 

7. KOHALETOIMETAMINE
7.1. Kui ei ole teisiti märgitud, tasub saadetise kohaletoimetamise eest Ostja vastavalt teenusepakkuja hinnakirjale. Transpordi hind kuvatakse Ostjale ostukorvis pärast kohaletoimetamisviisi valikut.
7.2. Ostjal on võimalik valida erinevate Tellimuse kohaletoimetamise viiside vahel:
7.2.1. Tooted tarnitakse Ostjale DPD pakutava kullerteenuse, Omniva pakk pakiautomaati teenustena või Itella SmartPOST poolt pakutavate teenustena.
7.2.2. Tellimuse kohalejõudmine sõltub postiteenistustest. Orienteeruv kohalejõudmise aeg on kuni 3 tööpäeva.
7.2.3. Tellitud tooted on võimalik kätte saada ainult SMARTSERVICE OÜ kontorist, aadressil Kadaka tee 183d, Tallinn tööpäeviti kell 9.00-18.00. Selline kauba kättesaamise viis on alati tasuta. Kauba tellimisel peab arvestama, et kaub saabub SMARTSERVICE OÜ kontorisse järgmine tööpäev.
7.3. Väljaspool Eestit saab hetkel e-poe kaudu kaupa tellida Soome, Lätti ja Leetu. Kui soovite tellida kaupa mujale riikidesse, siis võtke meiega ühendust ja leiame personaalse lahenduse.
7.4. Ostja on kohustatud enne tellimuse vormistamist kontrollima esitatavate kontaktandmete õigsust, vältimaks viivitusi ja arusaamatusi Toodete kohaletoimetamisel. Müüja ei vastuta Toodete kohaletoimetamisel tekkinud viivituste ja arusaamatuste eest juhul, kui viivitus või arusaamatus on tingitud Ostja poolt tellimuse vormistamisel esitatud andmete ebatäpsusest või -õigsusest.

 

8. TAGASTAMISE TINGIMUSED JA KORD
8.1. Kaupa saab tagastada sorteerimise vea tõttu.
8.1.1. Kaup tagastatakse parameetriga "Tarnija eksimus", mis tähendab, et Ostjale tarnitud pakendis olev Kaup ei vasta tellimuse numbrile või on vale, või tarnitud Kauba number ei vasta tellimusele, mistõttu Kaupa ei saa kasutada. Kauba tagastamise (vahetamise) avalduse saab esitada 14 kalendripäeva jooksul alates Kauba kättesaamisest.
8.1.2. Juhul, kui sorteerimise viga on visuaalselt märgatav, teavitab Ostja viivitamatult sellest Müüja esindajat ja saab Müüjalt e-postiga kirjaliku kinnituse tagastamise ja selle vormistamise kohta. Peale Müüja teavitamist Kauba mittevastavusest saadab Ostja Kauba Müüja aadressile. Juhul, kui ei ole saadud Müüja kirjalikku kinnitust või Ostja on omavoliliselt ilma mõlemapoolse nõusolekuta saatnud Kauba Müüja lattu, ei ole Müüja edaspidi Kauba eest vastutav.
8.1.3. Müüja ei vastuta tootja märgistuse muutmiste eest, kui need muutmised on tehtud toote tootja poolt. Neil juhtudel Kaupa ei tagastata (ei vahetata). On võimalik ainult hinna kooskõlastamine Ostja ja Müüja vahel, mis tehakse vastavalt kehtivale tootja hinnakirjale.
8.1.4. Juhul, kui Kauba tagastamise põhjuseks on "Sorteerimise viga", on Müüjal õigus ilma raha tagastamata Kaupa vahetada ja saata vahetatud Kaup Ostja aadressile ühe kuu jooksul alates Müüja kirjalikust sorteerimise vea kinnitusest.
8.2. Kaupa saab tagastada, kui Kaup on rikutud või puuduliku kvaliteediga.
8.2.1. Sarnaselt "Tarnija eksimuse" kategooriale tagastatakse ka Kaup, millel on teatud defektid (purustatud, katkine jne.), mida ei ole võimalik kõrvaldada. Samuti peab arvestama olukorraga, kus selliste defektidega Kaup ei sobi Ostjale kasutamiseks.
8.2.2. Ostja on kohustatud ühe tööpäeva jooksul Kauba kättesaamisest saatma Müüja e-posti aadressile shop@smartguru.eu vastava selgitusega elektroonilise kirja "tagastamise nõudega". Peale nõude kättesaamist võtab Müüja Ostjaga ühendust. Rikutud Kauba koos pakendiga saadab või toob Ostja Müüja lattu tagasi. Müüja kannab Kauba maha ja maksab raha tagasi Ostja märgitud pangakontole ainult tingimusel, et Ostja on täpselt järginud eelnimetatud Ostja teavitamise ja rikutud Kauba tagastamise korda.
8.3. Ostja, kes tuleb ise Kaubale järgi SMARTSERVICE OÜ kontorisse, kontrollib Kauba mehaaniliste vigastuste olemasolu Kauba vastuvõtmisel. Kaupa vastu võttes kinnitab Ostja oma nõusolekut Kauba kvaliteediga. Ostja ei esita Müüjale pretensioone Kauba kvaliteedi või tarnimise kohta.

 

9. ÕIGUSED JA KOHUSTUSED
9.1. Müüja kohustused:
9.1.1. Tarnida Kaupa vastavalt Tellimuse tingimustele.
9.1.2. Juhul, kui Tellimuse täitmise ajal muutuvad Kauba tarnetähtajad ja/või hinnad, viivitamatult informeerida Ostjat tarne tingimuste muudatuste kohta ja saada Ostja nõusolek uute Tellimuse tingimuste rakendamiseks. Müüja teavitab Ostjat, saates kirja Ostja e-posti aadressile. Vastus registreeritakse Tellimuse täitmise elektroonilise ajalukku. Tingimuste muudatused loetakse Ostja poolt vastuvõetuks, kui 36 tunni jooksul pärast lepingu tingimuste muutmise kohta teate väljasaatmist Müüja poolt ei ole Ostja saatnud Tellimusest loobumise kirja.
9.1.3. Anda täielikku informatsiooni Kauba ja selle tootja kohta.
9.1.4. Menetleda Ostjate kaebusi, paluda neilt võimalustele ja lepingus sätestatud korrale vastavaid lahendusi.

9.2. Müüja õigused:
9.2.1. Keelduda Tellimuse täitmise alustamisest, kui Ostja ei ole tasunud tellitud Kauba eest.
9.2.2. Keelduda pretensioonide vastuvõtmisest Kauba mittevastavuse kohta ja Kauba tagastamise nõuete vastuvõtmisest juhul, kui Kaubal on visuaalsed defektid, mis raskendavad Kauba edasimüüki ja/või tagastamist Kauba tootjale.
9.2.3. Kohustuslikuks tingimuseks kõikidel tagastamisjuhtumitel on pakendi ja Kauba terviklikkus ja puhtus. Juhul, kui pakend puudub, on määrdunud või rikutud, on Müüjal õigus keelduda Kauba tagastamisest.

9.3. Ostja kohustused:
9.3.1. Ostja on kohustatud eelnevalt veenduma, et toode vastab tema soovidele. Selleks võib informatsiooni saada tootja kodulehelt või küsida infot shop.smartguru.eu klienditeenindusest aadressil shop@smartguru.eu või tel. +372 6803510.
9.3.2. Tasuda Kauba eest Tellimuses märgitud hinda.
9.3.3. Juhul, kui Müüja on Kauba tarnimisel rikkunud Tellimuse tingimuste nõudeid koguste, sortimendi või komplektatsiooni suhtes, teavitada Müüjat rikkumisest mitte hiljem kui 5 kalendripäeva jooksul alates ostu sooritamisest.
9.4. Ostja õigused:
9.4.1. Juhul, kui Müüja ei saa täita Tellimuse tingimusi, nõuda temalt makstud summa tagastamist.
9.4.2. Teha muudatusi Tellimuses, enne kui Müüja on alustanud selle täitmist.
9.4.3. 14 päeva jooksul alates kauba kättesaamise kuupäevast tagastada Kaup Müüjale. Tagastamisel peab Ostja järgima eelpool toodud Kauba tagastamise nõudeid ja katma kõik Müüja kulud seoses Kauba tagastamisega tootja lattu.
9.5. Juhul, kui tuvastatakse, et Kauba kvaliteedi puudused ei ole tekkinud Müüja süü tõttu, katab ekspertiisi kulud Ostja.

 

10. POOLTE VASTUTUS
10.1. Pooled oma kohustuste täitmise eest vastutavad käesolevates Kasutustingimustes ja Eesti Vabariigi seadusandluses sätestatud korras.
10.2. Pooled on vabastatud osaliselt või täielikult mittetäidetud kohustuste eest, kui täitmise võimalus on tingitud vääramatust jõust, milleks loetakse: sõda või sõjaline tegevus, maavärin, üleujutus, tulekahju või muu loodusõnnetus, muudatused riigiorganite poolt antavates seadustes, muudatused tolliseadustes, impordi või ekspordi keeld, mille tekkimise eest kumbki Pool ei ole vastutav. Kumbki Pool on kohustatud teist poolt koheselt kirjalikus vormis teavitama vääramatu jõu olukorra tekkimisest ja esitama vastava asutuse poolt väljastatud dokumendi, mis kinnitab sellise olukorra tekkimist.

 

11. PRIVAATSUSPOLIITIKA
11.1. Ostja annab Müüjale selge ja teadliku nõusoleku oma isikuandmete töötlemiseks ainult seoses konkreetse müügitehinguga või toote- ja tarneinfo edastamisega.
11.2. Müüjale teatavaks saanud isikuandmed kantakse kliendiregistrisse ja neid kasutatakse müügiteenuse osutamiseks ja Ostjale kauba tarnimiseks.
11.3. Müüja säilitab Ostja kohta ostude sooritamise käigus Ostja poolt sisestatud kontaktandmed ja info sooritatud ostude kohta. Seda infot käsitletakse konfidentsiaalsena ja töödeldakse kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega. Kullerteenust osutavale ettevõttele edastatakse ainult need Ostja isikuandmed, mis on vajalikud toodete kohaletoimetamiseks.
11.4. Müüja võib kasutada Ostja isikuandmeid Ostjale eripakkumiste ja kampaaniate kohta info saatmiseks e-posti teel üksnes juhul kui Ostja on andnud selleks oma nõusoleku.
11.5. Andmeside Ostja ja pankade ning kaardimaksekeskuse vahel on krüpteeritud, mis tagab Ostja isikuandmete ja pangaandmete turvalisuse. Makse teostamine toimub väljaspool E-poe keskkonda, vastava panga või teenusepakkuja turvalises maksekeskkonnas. E-poel puudub ligipääs Ostja pangaandmetele ja krediitkaardi andmetele.

 

12. VAIDLUSTE LAHENDAMISE KORD
12.1. Kõik Poolte vahel tekkinud vaidlused püütakse lahendada läbirääkimiste teel. Kui läbirääkimised ei anna tulemusi, lahendatakse vaidlused Eesti Vabariigi õigusaktides ettenähtud korras.

 

13. LÕPPSÄTTED
13.1. Tingimused jõustuvad hetkest, mil Ostja kinnitab oma tingimustega nõusolekut, vajutades vastavale lahtrile enne makse sooritamist. Juhul, kui Ostja ei kinnita oma nõusolekut tingimustega, ei ole võimalik Tellimust teostada.

 

14. KLIENDITUGI
14.1. Klienditoe telefon on +372 6803510 (tööpäeviti kl 9.00-18.00) ja e-posti aadress: shop@smartguru.eu